FAQ'S

REVOLUTION LAUNDRY este o stație de spălare automată a tuturor tipurilor de țesături textile, ce este operată individual.

Acest nou serviciu este adus în România de către UTILITECH SERVICES S.A. în parteneriat cu grupul KIS/ Photo Me, din Franța.

Chiar dacă ai o mașină de spălat acasă, stația noastră de spălare automată îți va fi utilă pentru că oferă o performanță profesională, pe care nicio mașină de spălat sau uscător domestice nu o pot egala. Ciclul de spălare sau uscare durează, în medie, 30 de minute, indiferent de sarcină sau dimensiunea mașinii, cu o performanță excepțională. În doar jumătate de oră, poți spăla conținutul a 3 valize în mașina noastră de 18 kg. Poate mașina ta să facă asta acasă?

Da, în general poți să speli orice este textil, dacă respecți cateva reguli:

  • selectarea programului corect de spălare;
  • respectarea greutății;
  • stabilirea corectă a temperaturii adecvate tipului de țesătură.

La stațiile noastre de spălare automată – REVOLUTION LAUNDRY – plata se face doar în baza cardului bancar, cardului prepay sau oricărui alt tip de card.

În curand vom lansa aplicația Revolution Laundry și se vor putea face plăți direct din aplicație.

În medie, indiferent de dimensiuniile mașinii, un ciclu de spălare durează aproximativ 30 de minute.

În cazul în care nu ai o stație de spălare automată  REVOLUTION LAUNDRY în apropiere, nu ezita să ne contactezi folosind formularul nostru de contact și să ne spui unde ar fi potrivit să o instalăm.

În funcție de tipul de țesătură și greutatea încărcată, progamul de uscare poate dura între 15 și 45 de minute. Nu ezita să consulți sfaturile pentru spălarea și uscarea rufelor de la pagina Recomandări pentru a deveni expert.

Nu, nu trebuie să aduci niciun fel de detergent. Stațiile de spălare automată REVOLUTION LAUNDRY asigură automat cantitatea necesară de detergent. Detergentul nostru este unul profesional, de înaltă calitate, ecologic și asigură obținerea celui mai bun rezultat posibil, protejând în același timp țesăturile.

Nu recomandăm spălarea cu detergent propriu deoarece excesul de detergent poate afecta rezultatul spălării și poate deteriora hainele.

Bineînțeles, pe fiecare dintre stațiile noastre de spălare automată există o etichetă cu datele noastre de contact. Alternativ, poți utiliza formularul de contact online, care indică și locația în care a apărut problema.

În timpul ciclului de spălare, ușa nu poate fi deschisă. În plus, vei fi notificat gratuit cu un SMS când ciclul de spălare s-a încheiat, pentru a reveni la mașină. Atunci când folosești uscătorul, este preferabil să rămâi în apropiere pentru a verifica dacă timpul de uscare este suficient și/sau dacă dorești să mai adaugi un program de uscare (în cazul în care nu ești mulțumit de gradul de uscare al rufelor).

Sigur! Locațiile noastre sunt deschise non-stop, 24/7. 

Da. Majoritatea stațiilor noastre de spălat automate sunt situate într-o parcare sau în apropierea unei parcări, pentru a fi cât mai ușor să transporți rufele.