PARTENERIAT – REVOLUTION LAUNDRY

Fie că ești în căutarea unei investiții solide cu un ROI rapid sau dorești să creșteți veniturile afacerii tale cu un serviciu atractiv pentru clienți, Revolution Laundry este alegerea ideală!

UN SERVICIU 100% LA CHEIE

Cum devii partener în trei pași:

1. DEFINIREA PROIECTULUI

Stabilirea proiectului de instalare în prealabil, cu echipa noastră de vânzări, pe teren. Este nevoie de o suprafață de 4,7 m².

2. INSTALARE ȘI ÎNTREȚINERE

Ne ocupăm de tot. Instalarea este realizată de echipele noastre de experți și are loc rapid. Întreținerea periodică a mașinilor se poate face de către unul dintre tehnicienii noștri de service.

3. ASISTENŢĂ

Un serviciu pentru clienți disponibil în fiecare zi (7 zile pe săptămână, 24 de ore pe zi) pentru a ajuta utilizatorii. Plus un serviciu dedicat partenerilor noștri  cu telemetrie avansată, în vederea măsurării continue a activitatii și monitorizării mașinilor de la distanță.

 

DESPRE BENEFICIILE PARTENERIATULUI 

REVOLUTION LAUNDRY

Revolution Laundry este un concept de spălătorii automate self-service cu costuri foarte mici de instalare și foarte ușor scalabil în diverse tipuri de locații, aceasta fiind cheia profitabilității. Adu schimbarea în comunitatea ta și du-ți afacerea la un nou nivel cu Franciza Revolution Laundry!

Probabil că-ți pui o serie de întrebări referitoare la demersul antreprenorial și la ce presupune deschiderea unei francize Revolution Laundry. Mai jos vei găsi toate informațiile de care ai nevoie. Contactează reprezentantul Revolution Laundry dacă dorești o prezentare personalizată a modelului de afacere.

EȘTI GATA SĂ DEVII PARTENER ÎN REȚEAUA REVOLUTION LAUNDRY ?

Oriunde te-ai afla, dacă dorești să vii in echipa noastră, îți suntem alături pas cu pas în dezvoltarea propriei afaceri REVOLUTION LAUNDRY. Suntem prezenți în 18 țări din întreaga lume și ne extindem rețeaua în fiecare zi.


Hai să stăm de vorbă despre cum poți deveni partener REVOLUTION LAUNDRY!

INVESTEȘTE ÎN REVOLUTION LAUNDRY

MODELUL NOSTRU DE AFACERI:

Revolution Laundry este un concept de spălătorii automate self-service cu costuri foarte mici de instalare, foarte ușor scalabil în diverse tipuri de locații, aceasta fiind cheia profitabilitatii.

Stațiile noastre de spălat automate au dovedit o mare fiabilitate, costuri mici de întreținere și o perioadă de exploatare de cel puțin 12 ani.

Hai să faci parte din grupul REVOLAUNDRY!

În cazul în care deții sau ai in vedere o locație potrivită, Activitatea noastră va genera un EBITDA unic, cu profit rapid și venituri consistente.

Te ajutăm să-ți configurezi afacerea, îți împărtășim experiența noastră în domeniu și îți asigurăm mentenanța și consumabilele. Tu pui la dispoziție locația, te ocupi de întreținerea echipamentelor și încasezi comisionul cuvenit.

Tu decizi cât de mult te implici. Nivelul redevenței depinde de tipul de efort pe care îl depui: poți opta să investești în echipamente, să te ocupi de întreținerea lor și de promovarea serviciilor pe cont propriu sau poți să decizi că nivelul tău de implicare se oprește la a ne oferi spațiul pe care îl ai disponibil. În oricare dintre cazuri, ai de câstigat!


Investește în ”Revoluti0n Laundry” acum!

 

PRODUSELE NOASTRE :

Produse Plug & Play

Avem o gamă largă de echipamente de spălat automate și ne dorim întotdeauna să simplificăm lucrurile. Nu ai nevoie de investiții uriașe. Toate echipamentele noastre din gama Revolution pot fi montate în mai puțin de 4 ore, ceea ce înseamnă că echipamentul poate fi mutat ușor, în funcție de sezon, în alte locații pregătite.

Tipuri de locații 

Pentru instalarea echipamentelor noastre nu este nevoie de lucrări ample de construcții. Este nevoie doar de acces la utilități și de o podea plată. Prin urmare, poți amplasa Revolution Laundry într-o  parcare subterană, la ieșirea din supermarket sau în interior.

Mall-uri, aeroporturi, gări

Spații de servicii pe autostrăzi

Centre comerciale

 

INVESTEȘTE ÎN REVOLUTION LAUNDRY

ECHIPAMENTE DE EXTERIOR

Gama compactă

Gama compactă este realizată din mașini de spălat și uscătoare de înaltă eficiență, complet integrate. Stațiile compacte sunt potrivite pentru locațiile în aer liber, chiar și în condiții meteorologice severe (parcări, benzinării, campinguri, etc.). Dimensiunile spațiului necesar pentru această gamă variază de la 3 m² pentru Compact S cu o mașină de spălat de 13 kg și un uscător de 18 kg, până la 10 m² pentru Compact Box.

Pe lângă stațiile de spălat, în acest spațiu este prevăzută și o zonă tehnică închisă pentru service, care poate servi, totodată, la depozitarea detergentului și a balsamului. Este inclus, de asemenea, un sistem de plată modern, ce poate fi lăsat nesupravegheat 24/7, deoarece este complet integrat și rezistent la vandalism.

AMPLASARE

Datorită dimensiunilor reduse în comparație cu o spălătorie clasică, Revolution Compact poate fi amplasat în spații cu parcare și acces facil, inclusiv pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Totodată, datorită tehnologiei eficiente energetic, o stație Revolution Compact are nevoie de 16kW pentru un ciclu complet, față de cei 30KW necesari la o spălătorie clasică;

Putem asigura, la cerere, și versiuni de uscătoare pe gaz.


Descarcă broșura „Revolution Laundry”

Revolution Laundry Compact

Revolution Laundry Compact este produsul nostru principal, fiind cea mai populară stație de spălare automată din lume. Este dotată cu 2 mașini de spălat profesionale, de 8 kg și 18 kg, și un uscător de 18 kg. Dispune de un terminal de plată complet, care include toate caracteristicile de care ar putea avea nevoie clienții pentru a efectua plata cu ușurință și în siguranță.

Revolution Compact S

Revolution Compact S oferă toate caracteristicile gamei Compact într-un spațiu și mai mic. În doar 3 m² avem o mașină de spălat profesională de 13 kg și un uscător de 18 kg. Acest model este indicat în special pentru locații speciale, cum ar fi benzinăriile.


Revolution Compact X

Compact X este o soluție potrivită locațiilor aglomerate, cu densitate mare de locuitori, unde cererea pentru uscare depășește posibilitățile unei stații uzuale și unde, pe aceeași suprafață ocupată, îți poți dubla potențialul de câștig.

Revolution Compact and One

În cazul în care consideri necesar, putem completa stația ta automată de spălare REVOLUTION LAUNDRY COMPACT cu un uscator suplimentar, de 18 kg.

Revolution Compact Box

Am inclus în portofoliu o versiune  tip container  a stațiilor automate de spălare Revolution Compact.

Această opțiune aduce confort îmbunătățit pentru clienti.  Într-o suprafață de numai 14 m² vei avea o adevărată SPALĂTORIE clasică, dar cu avantajul că este automată si foarte simplu de operat.

Revolution Compact Box propune următoarele caracteristici suplimentare față de Revolution Compact:

  • Ușă cu control acces (comandă opțională a ușii RFID),
  • Aer condiționat și panouri solare,
  • Masă pliantă,
  • Scaune pentru așteptare.

GAMA DE CONTAINERE

In completare putem asigura un container de 20 de picioare cu o Statie Automata de Spălătorie complet funcțională în el.

Acesta este Revolution Container ce conține 4 mașini de spălat și 2 uscătoare, sistem de plată, lumină și aer condiționat.

Aceasta este foarte ușor de mutat oriunde dorești. Putem dota chiar și cu panouri solare pentru a asigura consumul pentru iluminat și aerul condiționat.

Dacă locația este într-un mediu complex, containerul este cea mai buna soluție;


Descarcă broșura „Revolution Laundry”

INVESTEȘTE ÎN ”REVOLUTION LAUNDRY”

GAMA DE INTERIOR

Gama Twin

Revolution Twin S și Twin X sunt primele două modele special concepute pentru uz interior, cu capacități de 11 kg și 12 kg. Echipa noastră de cercetare și dezvoltare și-a reunit expertiza pentru a crea 2 produse remarcabile cu performanțe interioare de neegalat.

Acestea pot fi amplasate oriunde la interior permanent sau temporar. Nu este nevoie de instalații complexe. Necesită doar un branșament de apă și electricitate și se poate deja opera.

Într-o suprafață foarte mică, poți avea cea mai bună mașină de spălat plus un uscător de capacitate, cu programe rapide și performanță maximă.

În plus, pentru clienți, Revolution Twin asigură o experiență îmbunătățită și sisteme de plată performante. Sunt incluse detergent ecologic și balsam opțional.

Te interesează gama Twin? Contactează-ne aici.


Investește in ”Revolutin Laundry” acum!

Revolution Twin S

Revolution Twin S este cel mai rapid mod de a începe, cu o mașină de spălat și un uscător de 11 kg. Ca parte a gamei Twin, poate fi amplasat convenabil în orice locație interioară.

Fără probleme, vei oferi un nou serviciu suplimentar interesant, sporind traficul clienților și timpul petrecut în magazin. În plus, vei converti clienți noi și vei crea loialitate cu clienții obișnuiți Revolution.

Descarcă broșura „Revolution Laundry”

Revolution Twin X

Revolution Twin X are o mașină de spălat și uscător de 12 kg ce poate fi amplasat în mod convenabil în orice locație interioară, chiar și fără racordare la canal.

Cu o capacitate suplimentară, are program de spălare pentru obiecte mari precum perne și pilote.


Investește in ”Revolutin Laundry”!


Revolution Twin Box

Daca dorești să îți creezi propriul spațiu dotat cu echipamentele Revolution Twin, noi putem furniza toate echipamentele setate la cerere.

Nu ezita să ne contactezi. Îți putem construi visul la un preț foarte competitiv.


intra in contact cu noi acum!

INVESTEȘTE ÎN ”REVOLUTION LAUNDRY”

CUM GESTIONĂM AFACEREA:

Funcția de Telemetrie

Funcțiile avansate de telemetrie ne oferă o vizibilitate deplină asupra activității echipamentelor si putem verifica activitatea, detecta problemele și chiar să le remediem de la distanță.

Management App

Nu poți gestiona ceea ce nu poți măsura.

Datorită aplicației noastre de management putem ști cât de des vizitează fiecare client locația și ce programe utilizează. Aceasta oferă un CRM complet.

Sistemul nostru de gestionare a relației cu clienții (CRM) ne permite să îmbunătățim colaborarea cu partenerii noștri, să-i ajutăm în aducerea de clienți noi sau să-i recâștigăm pe cei pierduți, pentru a genera mai multe venituri.

Putem crea diverse campanii în aplicație pentru a îmbunătăți performanța.


Investește in ”Revolution Laundry”!

Dorești să colaborăm pentru a amplasa o Stație Automată de Spălare REVOLUTION LAUNDRY în locația ta?

Obține acum o colaborare cu noi !

INVESTEȘTE ÎN ”REVOLUTION LAUNDRY”

LOGISTICA

Toate produsele noastre sunt pregătite pentru a fi transportate.

Nu ezita să ne contactezi pentru a afla mai multe despre capacitățile noastre logistice.


Contactează-ne!

INVESTEȘTE ÎN ”REVOLUTION LAUNDRY”

PARTENERII NOȘTRI

Vrem să oferim cele mai fiabile echipamente posibile și colaborăm cu cei 2 lideri mondiali specializați în mașini profesionale de spălat. Aceștia oferă echipamentele construite după specificațiile noastre și lucrăm în strânsă colaborare cu cercetarea, dezvoltarea și producția lor pentru a-ți oferi cea mai bună fiabilitate și performanță.

Vrem să oferim cele mai bune performanțe, având în același timp o amprentă de carbon bună. Pentru a realiza acest lucru, folosim detergent ecologic. Am ales un detergent extrem de concentrat, care nu conține fosfați, nu are culori și nu are conservanți, realizat prin parteneriatul nostru de lungă durată cu Christeyns. Detergentul și balsamul asigură doza potrivită pentru fiecare spălare și evită orice risipă.

INVESTEȘTE ÎN ”REVOLUTION LAUNDRY”

AFLĂ MAI MULTE DESPRE PARTENERIATUL CU NOI

Contactează-ne prin intermediul formularului de contact sau sună la +40 0739.942.100

ACUM este cel mai bun moment!